Joku saattaa tietääkin etten ole suuri pitsan ystävä. Pannupitsa, Kotipitsan lankkupitsa ja kinkkumetripitsa menettelevät, mutta luokittelen syömäkelvottomaan luokkaan. Koska en ennen pitsaa ole tehnyt, täytyi lukea tarkkaan ohjeet. Marssin kauppaan ostamaan
Pirkan ohjeen mukaiset ainekset. Leipasin taikinan, joka onnistui oikein hyvin. Homma jatkui pitsan täyttämisellä, joka ei mennyt kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.
Anninan vinkit pitsailuun:
1. Muista juustoraaste (Marin ja Leenan vihje)
2. Lämmitä pelti uunissa etukäteen (Leenan vihje)
3. Laita uuni täysille (Hannan vihje)
4. Metripitsa on parempaa, osta suoraan sitä (Anninan vihje)
Tässä vaiheessa kuulin, että pitsastani puuttuu juustoraaste. Kun lopulta sain sen kaupasta haettua, unohdin ottaa kuvan ennen ripottelua. Ups.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti